Politika privatnosti

USLOVI KORIŠĆENJA

Prodavac robe koja se naručuje i plaća putem pouzeća na  Web Shop-u „Brkic Nadja“ je:

BN LINE / MATICNI BROJ: 65828863, PIB: 112037172

 

POLITIKA PRIVATNOSTI

Izjava o zaštiti privatnosti

Da bismo uspešno obradili vašu narudžbinu potrebni su nam vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam isporučimo željenu robu.

U naše ime, Web Shop-a „Brkic Nadja“ ,obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima samo u svrhu slanja pošiljke.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Web Shop-u “Brkic Nadja” odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost kupaca/korisnika sa navedenim uslovima. Web Shop “Brkic Nadja” se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici.

 

NAČIN PLAĆANJA

Proizvode koje želite da poručite putem “Brkic Nadja” Web Shop-a, plaćate pouzećem.

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.Brkic Nadja.com plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru, kurirske službe Post Express, koji vam donosi pošiljku.

 

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju na Web Shop-u “Brkic Nadja” i nakon potvrde porudžbine isti su neopozivi (osim u slučajevima i po proceduri predviđenom važećim zakonima). Ukoliko online prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, o čemu će obavestiti kupca mejlom ili telefonom

 

DOSTAVA 

U najkraćem periodu od dana vaše porudžbine, dobićete poziv kako biste potvrdili informacije o porudžbini.

Porudžbinu može potvrditi samo punoletno lice.

Vašu porudžbinu možete očekivati u roku od deset radnih dana. Vreme isporuke može da varira u slučaju velikog broja porudžbina, loših vremenskih uslova, vanrednih situacija i sl. Rok isporuke može biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu u toku vikenda ili državnih praznika ili u slučaju vanrednih situacija.

Kurirska služba će isporučiti paket na adresu naznačenu prilikom poručivanja.

Ukoliko kupac naručenu robu odbije da primi prilikom isporuke na željenu adresu, online prodavac ima pravo da traži nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova.

Roba se dostavlja na teritoriji cele Srbije.

Cena dostave je po zvaničnom cenovniku kurirske službe Post Express i snosi je kupac prilikom isporuke paketa.

 

NAPOMENA!

Preporučujemo vam da pre preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala.

Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

 

REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na reklamaciju proizvoda u skladu sa Zakonima Republike Srbije.

Prilikom preuzimanja pošiljke kupac je dužan da u prisustvu kurira proveri dostavljeni paket. Ukoliko na dostavljenom paketu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje, lom) kupac nije dužan da preuzme paket. Online prodavac će o daljem postupku obavestiti kupca u najkraćem mogućem roku.

 

ODUSTANAK OD KUPOVINE

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača za svaku kupovinu putem interneta kupac, koji se u smislu navedenog zakona smatra potrošačem, ima pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe, odnosno odustanak od kupovine.

Troškove transporta prilikom jednostranog raskida ugovora snosi kupac. U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povrat novca. Novac se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak, proizvod se više ne može vratiti. Prilikom povrata robe obavezno je vratiti istu u ispravnom i nekorišćenom stanju i u originalno neoštećenom pakovanju.

Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

 

UKOLIKO KUPLJENA ROBA NE ODGOVARA

Ukoliko kupac nakon probe artikla utvrdi da veličina istog nije odgovarajuća, potrebno je da kontaktira online prodavca na broj telefona naznačen na paketu.

Povrat novca u slučaju povrata robe vrši se od strane onlajn prodavca na tekući račun kupca.

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen, odnosno prilikom povrata robe obavezno je vratiti isti u ispravnom i nekorišćenom stanju, kao i u originalnom, neoštećenom pakovanju.

Rok za vraćanje artikla je 14 dana od trenutka prijema proizvoda. Transportne troškove snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

 

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sadržaj prikazan na Internet stranici kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi, vlasništvo su Web Shop-a “Brkic Nadja” i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti istih. Sve informacije dostupne na internet stranici isključivo su informativnog karaktera i ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

 

RADNO VREME

Web Shop “Brkic Nadja” radi od 00-24h, 7 dana u nedelji.

U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja, Web Shop može biti kraći vremenski period nedostupan, o čemu će svi korisnici i kupci biti obavešteni.

 

AŽURIRANJE PODATAKA NA WEB SAJTU BRKIC NADJA

Zadržavamo pravo da u svako vreme, bez prethodne najave, možemo promeniti podatke prikazane na bilo kom delu Web Shop-a “Brkic Nadja”.

<< Početna strana

Scroll to top